Scurt istoric

In centrul Parcului Cancicov se arata grandios Restaurantul Green Park, o oaza de liniste si relexare pentru locuitorii Bacaului dar nu numai.

Restaurantul a fost construit in anul 1964, la initiativa conducerii orasului de atunci, fiind compus dintr-o sala de restaurant , ce deservea pentru diverse evenimente, un bar si o gradina de vara. De altfel cred ca nu e locuitor al orasului care sa nu ii fi calcat pragul macar o data , vara, pentru a servi o bautura rece sau o gustare bine facuta .
In timp locatia a suferit mai multe modificari astfel ca, acum, restaurantul dispune de doua sali pentru evenimente , un bar - restaurant " Laguna" de iarna sio terasa de vara .

Capacitatea salii de la etaj este de aprox 150 persoane, sala de la parter 250 persoane , barul de iarna 50 de persoane, iar terasa de vara 400 persoane.

Mancarurile alese servite clientilor reprezinta cea mai importanta recomandare , diversitatea meniului fiind preocuparea principala a bucatarilor nostri. Astfel clientii se intorc cu drag sa ii mai multumim inca o data.